0 Items

Rólunk

Kinek nem röpült el  egy órácska, miközben kalandozott az egyszerű népek  mindennapi megélhetését biztosító szőttesek, ékszerek, használati tárgyak vagy maszkok színes forgatagában!? Biztos pont a világunkban, ahol van mit nézni, meg lehet fogni, tapintani, szagolni, ez érezhető élmény!
Szeretni a dolgokat, majd féltő gonddal elhelyezni az otthonodban, szentélyedben, vagy ezekkel a dolgokkal otthonossá, széppé tenni, és igazán a kedved szerint alakítani az otthont.

Történetünk

Az 1980-as évek elején már körvonalozódott bennünk, hogy valami nagy dolog elé nézünk. Fiatalok voltunk, teli kalandvággyal. ’88-ban nyitottuk első üzletünket, ahol saját készítésű termékeket árultunk. A berlini fal leomlásával kitárul a világ és még nagyobban gondoltunk. Szemben másokkal, akik a nyugatot célozták meg, mi keletre indultunk és meg sem álltunk a mesés Indiáig. Onnan Nepálba majd Thaiföldre, Balira és végül Kínába is eljutottunk. Az ott megszerzett kapcsolatainkat a mai napig ápoljuk és több mint 30 év után is sikerrel működünk együtt. Figyelve az igények változására, folyamatosan, az igényeknek megfelelően alakítjuk kínálatunkat ügyelve, hogy megtartsuk Eldorádós mivoltunkat.

Üzleteink

Jelenleg két üzlettel vagyunk jelen Szegeden, és eggyel Budapesten. A központ a belváros szívében, a Kárász utcán várja a turistákat és az ajándékozókat. Ezüst ékszer kínálatunk páratlan.

Szeged Plázai üzletünk hosszú évek óta nagy sikerrel forgalmazza saját gyártású babzsák foteljeinket, praktikus és természetesen a jól megszokott ajándéktárgyainkat, újdonságainkat.

Ahogyan csináljuk

Megfontolt tervezés után, évente több alkalommal indulunk távol-keleti beszerző útra. Úticélunk között Thaiföld, Bali, Nepál, India és Kína szerepel. 2-3 hét alatt sikerül beszereznünk mindent, amit szeretnénk. Hosszú hajóút után, közel 30 nap alatt ér Szegedre a konténerünk. Az ajándéktárgyak, ruhák, ékszerek kihelyezése egy héten belül megtörténik.
Volt, hogy Thaiföldről érkezett ajándéktárgyunk kihelyezését követően egy héten belül már az Egyesült Államokban landolt.

Célunk

Kapni öröm, ajándékozni boldogság. Célunk, hogy a legszínesebb kínálattal megkönnyítsük vásárlóink dolgát, hogy megtalálják a legmegfelelőbb ajándékot szerettünknek, vagy éppen saját magunknak.

0
    0
    Kosaram
    A kosár üresVissza a főoldalra